Az adott értékelés: nincs

Azt hiszem eddig rosszul használtam a blogot. Ennek itt olyan gyakran frissülős, személyes hangvételűs dolognak kellene lenni. Próbáljuk meg. A téma azért továbbra is a fotózás és a FotóTipp.hu lesz.

Először afeletti örömömnek adnék hangot, hogy inmár 84 regisztrált felhasználónk van. Ami egy Decemberben indult, viszonylag keveset reklámozott fotós website esetén igen szép eredmény. PLacával pezsgőzünk ha a 100. felhasználó is regisztrál. De csak akkor ha addig megírja a color management kezdőknek cikk első részét. (Nekem meg a tavalyi Izlandi videót kellene végre megvágnom és zenét tenni alá, hogy utánna felvehessük az átvezető szövegeket és képmutogatós snitteket….)

A pályázat is kezd beindulni, már érkeztek is pályaművek. A felhozatal elég vegyes, vannak jó képek és DEL-gomb-szökevények is, de ezek majd kihullanak az első értékelésen. Persze az okos pályázó kivár és a vége felé küldi be a képeit.

És még egy fontos dolog, a galériába úgy lehet bekerülni hogy ha az illető állandó szerző, a személyes ismerősünk, vagy nyer a pályázaton. Más mód egyenlőre nincs.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük